Barış İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar: İlçe geneli deneme sınavlarında üst düzey başarılar.Voleybol turnuvalarına katılım ve üst düzey başarılar. Satranç turnuvalarına katılım ve üst düzey başarılar. güreş sporu yarışmalarına katılım ve üst düzey başarılar.

Saatler: 09:00 --- 15:30
Isınma: Kolorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza taşımalı öğrencilerimiz 3 araçla gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol turnuvalarına katılım ve üst düzey başarılar. Satranç turnuvalarına katılım ve üst düzey başarılar. güreş sporu yarışmalarına katılım ve üst düzey başarılar.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://barisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Barış Mahallesi/NURHAK/KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Kahramanmaraş Nurhak Barış Mahallesi

Adres - Barış Mahallesi/NURHAK/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Nurhak Elbistan Karayolu 22. km

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine uzaklık 15 km İl merkezine uzaklık 195 km